stam

Over Stam

Werk in goede banen

Stam vindt dat iedereen recht heeft op passend, betekenisvol en betaald werk. Nu is dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend. De arbeidsmarkt verandert snel en stelt hoge eisen. Hoe krijg je betekenisvol werk en blijf je van waarde in je functie? De een slaagt daar makkelijker en beter in dan de ander. Wie daarbij wat steun verdient, is bij Stam aan het goede adres. Wij brengen werk in goede banen: we helpen bij het vinden en behouden van een passende baan of geven advies voor een volgende.

We helpen vooral mensen die door een beperking ondersteuning nodig hebben, maar zijn er ook voor hen die dreigen vast te lopen in de baan die ze hebben. Wij nemen drempels weg, onderzoeken welke vervolgstappen nodig zijn en begeleiden daarbij. Onze specialistische kennis en ervaring ligt op het vlak van autisme, niet-aangeboren hersenletsel en psychische beperkingen.

Stam beschikt over een groot netwerk van werkgevers. Als spil tussen werkzoekende, werkgever en/of opdrachtgever zetten we al meer dan 30 jaar alle mogelijkheden op een rij en vertalen die naar een kansrijk arbeidsperspectief.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stam

Nieuwsbrief Stam

In onze nieuwsbrief delen we mooie verhalen uit de praktijk en schrijven we over onze dienstverlening en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.