stam

Van werk naar werk

Wat de reden ook is dat u afscheid neemt van uw huidige baan, een outplacementtraject bij Stam draagt bij aan een harmonieuze afronding en een passend vervolg.

Van werk naar werk

De redenen voor een Van werk naar werk traject (outplacement) kunnen erg verschillen. Maar feit is dat u zonder werk bent of binnenkort uw baan kwijtraakt en iets anders wilt. Wij kunnen u met raad en daad helpen bij het vinden van een passend vervolg. Dat doen we zorgvuldig, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

We starten snel; een lange break verkleint de kans op werkhervatting aanmerkelijk. Aan de hand van een kort onderzoek door onze Noloc-gecertificeerde loopbaancoaches staan we stil bij drie vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? We noemen dit de interne en externe dialoog die focus geeft naar de arbeidsmarkt. Op basis van deze verkenning komen we tot een doel en de eerst haalbare stap. Onze begeleidingsmethodiek vergt een actieve deelname en is volledig afgestemd op het gestelde doel.

Van onze kant zetten wij een multifunctioneel team in met een vaste consulent, waar nodig aangevuld met een arbeidsdeskundige, een loopbaanadviseur en een jobhunter.

Daarnaast beschikken we over veel kennis van de regionale arbeidsmarkt, een groot netwerk aan bedrijven en jarenlange ervaring.

Het traject is opgedeeld in drie blokken:

  • Mogelijkheden in kaart brengen (persoons- en zoekprofiel vaststellen);
  • Solliciteren en netwerken;
  • Matchen/bemiddelen.

Interesse?

De accountmanagers van Stam gaan graag met u in gesprek. Zij vertellen wie we zijn en hoe we werk in goede banen brengen. Ze verkennen kort uw doelen en verwachtingen. Op basis van dit gesprek schatten we in wat u aan ondersteuning nodig heeft en stellen we een maatwerkofferte op.

U kunt contact opnemen met Bernard Posthumus, telefoon 06 519 900 12 of bposthumus@stambv.com