stam

Zonnetje en topper

Krantenlopen, buurtbewoners helpen in de tuin, oppassen, dierenverzorging, Albert Heijn.. Je zult wel denken wat een bezige bij, maar dat hoort er voor Corinne allemaal bij.

Ruim twee jaar geleden is Corinne bij Stam aangemeld. Jobcoach Maartje startte met haar een Werkfit-traject. Corinne is een leuke, enthousiaste dame die graag op zoek wilde naar een passende baan. De klik tussen Corinne en Maartje was er meteen.

Zonnetje in Zonnehuisgroep Noord

Corinne deed werkervaring op bij Zonnehuisgroep Noord. Ze ondersteunde en vermaakte er dementerende ouderen. Corinne haar enthousiasme en vrolijke karakter werkte aanstekelijk voor de bewoners, ze maakte iedereen blij en op zijn of haar gemak.

“Corinne haar enthousiasme en vrolijke karakter werkte aanstekelijk.”

De droom van Corinne was echter nog altijd om de stap richting betaalde arbeid te maken. Samen met de jobcoach is de werving en selectie van passende werkgevers gestart, wat resulteerde in een kennismakingsgesprek bij de Albert Heijn in Appingedam. Het positieve gesprek leidde tot een proefplaatsing. Hierna kreeg Corinne een contract, omdat de Albert Heijn erg enthousiast over haar was.

Jaarcontract bij AH

De manier waarop Corinne klanten helpt is mooi om te zien, en kost haar geen enkele moeite. Jobcoach Maartje werkte in begeleidende zin mee in de winkel en zag met eigen ogen de lach op Corinne haar gezicht. Het plezier en de energie straalt er vanaf.

Corinne haar inzet én de begeleiding van de jobcoach gaf Albert Heijn vertrouwen en leverde onlangs een jaarcontract voor Corinne op. We hopen dat dit uiteindelijk een duurzame werkplek voor haar zal worden.

 

< oktober 2021 >