stam

Myrthe

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging

In mei 2023 start Myrthe met een modulair re-integratietraject. Het doel van dit traject is, naar de definitie van het UWV, het bevorderen van de fysieke en psychische weerbaarheid van iemand in relatie tot werk.

Voor de start van een re-integratietraject stelt een jobcoach samen met de deelnemer haalbare doelen op. Op deze wijze kan er resultaatgericht gewerkt worden. Myrthe’s doelen zijn met name gericht op het verkrijgen van inzicht in haar interesses en competenties, en het ontdekken van haar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Jobcoach Celina en Myrthe

Met behulp van haar jobcoach Celina van Stam worden verschillende instrumenten ingezet die Myrthe ondersteunen tijdens deze ontdekkingsreis. Een van de interne loopbaanadviseurs van Stam komt in beeld als Myrthe een beroepskeuzetest maakt. Dit levert haar nieuwe inzichten op; ze ontdekt dat ze graag een menselijk beroep zou willen in de richting van de zorg. Ook vindt begeleiding op maat plaats in de vorm van persoonlijke gesprekken, die soms diepgaand, soms luchtig zijn.

Myrthe laat gedurende het traject een stijgende lijn zien in haar ontwikkeling, discipline en motivatie. Ze houdt zich op eigen initiatief bezig met nagelstyling en vindt de structuur in het dagelijks leven terug. Nu, negen maanden later, is ze klaar voor een nieuw traject vanuit de re-integratiedienst Werkfit.

De komende tijd gaat ze met behulp van haar jobcoach onderzoeken wat haar belastbaarheid is door middel van bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek. Uiteindelijk is het doel om een betaalde baan te bemachtigen.

<februari 2024 >

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stam

Nieuwsbrief Stam

In onze nieuwsbrief delen we mooie verhalen uit de praktijk en schrijven we over onze dienstverlening en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.