stam

Webinar Maarten van Klaveren

Dinsdag 5 april 2022
Donderdag 7 april 2022

‘Succesvol aan het werk met autisme’

In 2018 begon Maarten van Klaveren met schrijven aan zijn boek over autisme en werk. Waarom? Omdat hij zag dat veel mensen met autisme onnodig thuis zitten of vastlopen in hun werk. Hun talent wordt niet gezien, ze krijgen niet de hulp of de aanpassingen op het werk die ze nodig hebben. Kennis over autisme helpt om de stap naar passend werk kleiner te maken.

Succesvol aan het werk met autisme is een praktisch boek voor mensen met autisme, jobcoaches en werkgevers om ze te helpen het talent tot bloei te laten komen. Handige tips om direct mee aan de slag te gaan worden afgewisseld met levendige voorbeelden van werknemers met autisme.

Uitnodiging webinar

Op dinsdag 5 april 2022, tijdens de NVA Autismeweek 2022, presenteert Maarten officieel zijn boek. Op deze dag vertelt hij over de totstandkoming en de inhoud van het boek. De tweede (vergelijkbare) lezing/webinar vindt plaats op donderdag 7 april 2022.

U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 5 april 2022 of donderdag 7 april 2022 digitaal aan te schuiven. Het webinar is op beide dagen van 15.30-16.30 uur.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar door Maarten van Klaveren op dinsdag 5 april 2022 of hier voor het webinar op donderdag 7 april 2022.

 

Maarten van Klaveren heeft bedrijfseconomie en klinische psychologie gestudeerd. Na gewerkt te hebben in de hulpverlening en als organisatie-adviseur nam hij een tussenjaar in een klooster. Sinds 2006 werkt Maarten bij Stam als jobcoach en Register Loopbaanprofessional, gespecialiseerd in mensen met ASS.

< maart 2022 >