stam

Webinar Bart Trouw

Autisme werkt; leven en werken met autisme
donderdag 25 maart 2021 om 19.30 uur

Nationale Autismeweek

Stam is een specialist bij het vinden en/of behouden van een passende baan voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Daarvoor heeft Stam speciaalopgeleide jobcoaches en zoekt ze steeds mogelijkheden om autisme in relatie tot arbeid een podium te geven. De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten. In de aanloop naar de Nationale Autismeweek 2021 organiseert Stam samen met de NVA het webinar Autisme werkt; leven en werken met autisme door Bart Trouw. Wij nodigen u van harte uit voor deze boeiende en leerzame webinar.

Programma

19.30 Welkom door Kirsten Adema, voorzitter NVA-Friesland
19.40 Bart Trouw vertelt
20.40 Gelegenheid tot het stellen van vragen
21.00 Afsluiting

Aanmelden

Uiterlijk dinsdag 16 maart 2021 kunt u zich hier aanmelden voor het webinar.

Bart heeft de hbo-opleiding Diermanagement afgerond en werkt met ondersteuning van Stam bij een ecologisch adviesbureau. Bart vertelt zijn eigen verhaal over het zoeken, vinden en behouden van werk. Hij geeft inzicht in zijn manier van leven die nodig is om werk en privé te combineren. Zijn verhaal inspireert!

Het webinar Autisme werkt; leven en werken met autisme, wordt georganiseerd in samenwerking met Autismenetwerk Groningen en Autismenetwerk Friesland.

< februari 2021 >