stam

Arbeidsvitaminen

Je merkt het aan de snel oplopende files; het thuiswerken en de anderhalve meter afstand zijn passé. We stappen weer massaal in de auto om elkaar fysiek te ontmoeten en te spreken. Logisch na anderhalf jaar? Zeker! Werken is ook energie doorgeven en dat lukt maar ten dele via een webcam en monitor. We hebben niet voor niets vijf zintuigen gekregen.

Teambuilding

Daarom vonden wij het ook meer dan verdedigbaar om in het kader van teambuilding een dag met alle Stammers naar Vlieland te gaan, om horen en zien aan te vullen met ruiken, proeven en voelen. De afvaart met koffie en gebak, het fietsen naar het strand, zelf vuur maken tijdens Expeditie Robinson, een heerlijke lunch bij de jachthaven, een spectaculaire zeerobbentocht, een uurtje freewheelen en de terugreis met een satébuffet. Het paste allemaal net in deze zonovergoten dag in september.

“Horen en zien aanvullen met ruiken, proeven en voelen.”

En ja, we roken niet alleen de zee…, we proefden de sfeer en voelden de verbinding. Heerlijk, dat was wel even nodig!

Nu gaan we weer op zoek naar nieuwe balansen in het hybride werken want de ‘R’ is in de maand en het virus is nog onder ons. Waakzaamheid is geboden, maar vergeet de arbeidsvitaminen niet.

Een fijne herfst gewenst,
Bernard Posthumus

< oktober 2021 >