Logo Stam bv Logo Stam bv

Wajong, Participatiewet-uitkering en werk

Wajong of Participatiewet-uitkering en op zoek naar werk?

Ontvangt u een Wajong-uitkering of Participatiewet-uitkering en heeft u een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking? En heeft u moeite met het vinden of het houden van een baan? Wij kunnen u daarbij helpen. De jobcoaches van Stam hebben namelijk veel ervaring met het vinden van werk voor mensen die een arbeidsbeperking hebben. Onze jobcoaches werken veel met mensen die bijvoorbeeld ADHD of een vorm van autisme hebben of vaak angstig zijn.

Jobcoach bij u thuis

Stam heeft een leuk team van jobcoaches die goed zijn in het vinden van werk voor mensen met een arbeidsbeperking. U krijgt uw eigen coach die bij u thuis komt. Samen kijkt u naar wat u wilt en wat u kunt. Want bij Stam kijken we niet alleen maar naar uw beperking. We kijken juist naar wat u wél kunt. Waar bent u goed in? Wat voor werk wilt u graag doen? Wij gaan samen met u op zoek naar bedrijven die een baan hebben die bij u past.

Uw eigen jobcoach van Stam

Uw persoonlijke begeleider kan u helpen met:
  • zoeken naar werk
  • solliciteren
  • uw arbeidscontract
  • ondersteuning op het werk
  • administratieve zaken
Onze hulp houdt niet op bij het vinden van een nieuwe baan. We helpen u met veel meer dingen. Zo komen we regelmatig op uw werk langs om van u te horen hoe het gaat. Of om u en uw werkgever te ondersteunen bij lastige situaties.

Neem contact op met Stam

Denkt u dat Stam u kan helpen? Of wilt u meer weten? Bel of mail ons dan, wij vertellen u graag alles over wat we voor u kunnen doen.

“Onze jobcoaches halen het beste in u naar boven!” Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo  NOLOC