Logo Stam bv Logo Stam bv

Re-integratie 1e en 2e spoor

Kunt u door omstandigheden als een langdurige ziekte of een ongeval uw vroegere werk niet langer uitvoeren? Stam kan u helpen bij het zoeken naar een oplossing. In overleg met u, uw werkgever en de arbo-arts adviseren wij over de mogelijkheden en begeleiden u bij uw re-integratie. Meestal worden de kosten voor een re-integratietraject betaald door uw werkgever.

Re-integratie 1e spoor

Zoeken naar oplossingen binnen het bedrijf.
Eerst zoekt Stam, samen met u en uw werkgever, naar oplossingen binnen het bedrijf. Dit heet een eerste spoor-traject. In dit traject komen de volgende dingen aan de orde:
  • Onderzoek naar mogelijkheden aanpassing huidige functie
  • Onderzoek naar andere functie binnen het bedrijf passend bij uw mogelijkheden en wensen
  • Advies over uw persoonlijke situatie
  • Deskundige begeleiding van uw re-integratiemogelijkheden
Lukt het niet om bij uw huidige werkgever te blijven dan helpen we u bij het vinden van een baan bij een ander bedrijf. Dat noemen we re-integratie tweede spoor.

Re-integratie 2e spoor

Op zoek naar een baan bij een ander bedrijf.
Zijn er binnen het bedrijf geen mogelijkheden, dan is uw werkgever verplicht u te helpen bij het zoeken naar een baan bij een ander bedrijf. Dat kan door Stam re-integratie in te schakelen. Stam is specialist in het zoeken naar passend nieuw werk. Wij hebben een groot actueel netwerk van bedrijven en organisaties. Daarom weten we alles van de mogelijkheden en beschikbare banen in uw regio. We maken uw re-integratietraject helemaal op maat voor jou. We houden dus optimaal rekening met uw wensen en mogelijkheden.

Ons team kan bij een 2e spoortraject uit verschillende experts bestaan:
  • een arbeidsdeskundige
  • een jobcoach
  • NOLOC-gecertificeerd loopbaanadviseur
  • een jobhunter
Zij helpen u bij het vinden van een andere baan. Tijdens het traject bieden we de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een loopbaanonderzoek, een sollicitatietraining of een werkervaringsplaats.

Neem contact op met Stam

Denkt u dat Stam u kan helpen? Of wilt u meer weten? Bel of mail ons dan, wij vertellen u graag alles over wat we voor u kunnen doen.

“Wij zetten u graag weer op het goede spoor!”Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo  NOLOC