stam

NL leert door, gratis ontwikkeladvies en scholing

Woensdag 2 september 2020 – De grens van het aantal trajecten dat de overheid kan bekostigen in 2020 is nu reeds bereikt. Dit betekent dat er voorlopig geen kosteloos ontwikkeladvies (waarover hieronder in het artikel wordt gesproken) kan worden aangevraagd. In 2021 komt er naar verwachting weer geld beschikbaar voor het gratis ontwikkeladvies.

Het is voor uw toekomst belangrijk dat u up-to-date blijft qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijft u wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar in uw huidige baan of een baan ergens anders.

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Wilt u weten wat dit voor uw werk nu en in de toekomst betekent? Vraag dan bij Stam een gratis ontwikkeladvies aan ter waarde van zevenhonderd euro. De regeling NL leert door van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt subsidie beschikbaar voor iedereen tussen achttien jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die zijn kansen op de arbeidsmarkt wil weten en zich wil ontwikkelen.

Een gekwalificeerd loopbaancoach van Stam test uw interesses en competenties, doet een arbeidsmarktscan en gaat met u in gesprek. U krijgt zicht op uw kansen op de arbeidsmarkt, u wordt geholpen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of u krijgt tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Met het ontwikkeladvies op maat kunt u verder investeren in uw kennis en ontwikkeling.

Het volgen van het traject is voor u gratis. Het aanvragen van de subsidie en de administratieve afhandeling worden verzorgd door Stam.

Meer informatie en contact
Wilt u weten wat Stam voor u kan betekenen? Stuur dan een mail naar info@stambv.com of bel met ons kantoor in Heerenveen 0513 657140. Meer informatie over NL leert door vindt u op hoewerktnederland.nl.