Logo Stam bv Logo Stam bv

Wajonger of Participatiewet-kandidaat in dienst

Wajongers hebben werkgevers veel te bieden. Hoe kunnen zij van waarde zijn voor úw bedrijf? Welke voordelen voor de werkgever zijn er? Heeft u er wel eens aan gedacht dat de inzet van Wajongers een oplossing kan zijn voor toekomstige uitdagingen? Waar bijvoorbeeld krapte op de arbeidsmarkt op de loer ligt, kunnen Wajongers een stabiele groep medewerkers zijn. Bovendien werkt u zo ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klanten vragen namelijk steeds vaker om uw inzet op het gebied van duurzaamheid. Zo nemen gemeenten ‘social return’ als contractvoorwaarde op bij inkoop en aanbestedingen. Maar hoe kunt u iets goeds doen voor uw omgeving en er tegelijkertijd wat voor terugkrijgen? inBeeldt ondersteunt u met verschillende diensten bij het ondernemen met Wajongers.

Workshop Wajong in bedrijf

In een gratis workshop raakt u vertrouwd met wat Wajongers voor uw bedrijf kunnen betekenen. Welke werkzaamheden zijn passend? Wat vraagt een Wajonger aan investering? Wat levert het uw bedrijf op? Honderden kleine en grote werkgevers uit uiteenlopende branches gingen u de afgelopen jaren voor. U kunt deelnemen met collega-ondernemers en ook incompany-workshops zijn mogelijk.

Bedrijfsanalyse en jobcarving

Met een bedrijfsanalyse onderzoeken de arbeidsdeskundigen van inBeeldt of uw bedrijf ruimte biedt voor Wajongers. De arbeidsdeskundigen brengen de mogelijkheden voor jobcarving in kaart door uw bedrijfsprocessen te analyseren en slimmer in te richten. Jobcarving is het samenbrengen van taken uit verschillende functies tot een passend takenpakket voor een Wajonger. Dit levert kansen op voor Wajongers en uw medewerkers kunnen zich hierdoor meer op hun vakspecifieke taken concentreren.

Coaching voor Wajongers

Stam ondersteunt u en uw medewerkers bij de inwerkperiode van de Wajonger en zo nodig daarna. We bekijken welke zaken aandacht verdienen om efficiënter tot grotere opbrengsten te komen. Stam adviseert ook over de (financiële) wet- en regelgeving. We zorgen voor de berekening van de juiste loonwaarde, verzorgen de nodige administratieve handelingen en wijzen u op beschikbare regelingen voor bijvoorbeeld werkplekaanpassingen.

Uitzenden en Payrolling met inBeeldt Flex & Zeker

Wilt u meer flexibiliteit? Met inBeeldt Flex & Zeker huurt u Wajongers op uitzendbasis in. inBeeldt fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld. Zo kunt u zonder barrières maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact op met Stam

Wilt u meer weten uw mogelijkheden voor het dienst nemen van Wajongers? Bel of mail ons dan, wij vertellen u graag meer over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

“Wajongers zijn vaak een echte verrijking voor uw bedrijf!”Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

Stam begeleidt mensen bij het zoeken naar en houden van een duurzame, betaalde baan. Klik op ons logo voor meer informatie.

Logo Beeldt
©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo NOLOC