Logo Stam bv Logo Stam bv

SROI

Wilt u een kans maken in overheidsaanbestedingen, dan moet u steeds vaker aan een SROI-eis voldoen. De vereiste social return on investment (SROI) kan bijvoorbeeld betekenen dat opdrachtnemers tijdens de uitvoering van de opdracht arbeidsplaatsen en leerwerkplekken beschikbaar moeten stellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk daarbij aan mensen met een beperking of langdurig werklozen.

Mogelijkheden SROI

Stam adviseert en ondersteunt werkgevers bij de invulling van social return on investment. Door onze intensieve contacten met gemeenten en UWV kunnen we geschikte medewerkers voor uw opdracht vinden. Door het uitvoeren van een bedrijfsanalyse onderzoeken we op welke plaatsen in uw bedrijf ruimte is voor SROI-kandidaten. We adviseren over mogelijke contractvormen, subsidiemogelijkheden en premiekortingen. Bovendien kunnen onze jobcoaches uw SROI-medewerker op de werkplek begeleiden en helpen bij het creëren van draagvlak bij collega’s.

Neem contact op met Stam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SROI voor uw bedrijf? Bel of mail ons dan, wij vertellen u graag meer over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

“SROI, onverwachte mogelijkheden voor uw bedrijf!”Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

Stam begeleidt mensen bij het zoeken naar en houden van een duurzame, betaalde baan. Klik op ons logo voor meer informatie.

Logo Beeldt
©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo NOLOC