Logo Stam bv Logo Stam bv

Participatiewet

125.000 mensen met een arbeidsbeperking moeten aan het werk bij reguliere bedrijven. Dat is een van de maatregelen rond de Participatiewet, die per 1-1-2015 de huidige Sociale Werkvoorziening, Wajong en Bijstand samenvoegde. Via CAO-afspraken, social return en baanafspraken stimuleert de overheid werkgevers om initiatieven te nemen. Maar wat wordt er nu precies van u verwacht? Om wat voor mensen gaat het hier eigenlijk? Wat is de ‘investering’en wat levert het u op? Wat kunt u doen en waar moet u beginnen?

Stam biedt u advies en ondersteuning op het gebied van werken met mensen met een ziekte of beperking. Denk bijvoorbeeld aan:
•    Introductie van de participatiewet-doelgroep: kwaliteiten en beperkingen.
•    Jobcarving: het selecteren van een passend takenpakket
•    Werkvoorwaardelijke zaken zoals HRM-beleid, bedrijfscultuur en wet- en financiële regelgeving
•    inBeeldt Flex & Zeker: uitzenden en payrolling
•    Invulling geven aan de SROI-paragraaf in aanbestedingen.
 

Neem contact op met Stam of volg een workshop!

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Stam? Bel of mail ons dan, wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. 

Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

Stam begeleidt mensen bij het zoeken naar en houden van een duurzame, betaalde baan. Klik op ons logo voor meer informatie.

Logo Beeldt
©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo NOLOC