stam

NL leert door, gratis ontwikkeladvies

Het coronavirus leert ons hoe kwetsbaar we zijn in onze gezondheid, maar óók in het krijgen of behouden van werk. Hoe houdt u grip op uw toekomst? Wat helpt, is de regie op uw loopbaan in eigen handen te nemen; door gebruik te maken van het gratis ontwikkeladviestraject van NL leert door. Dit brengt u tot een persoonlijk ontwikkelplan met inzicht in het toekomstperspectief van uw huidige werk, uw competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Stam verzorgt dit gratis ontwikkeladvies twv zevenhonderd euro

Arbeidsmarktkansen
Wat zijn uw arbeidsmarktkansen? De regeling NL leert door van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt subsidie beschikbaar voor iedereen tussen achttien jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die zijn kansen op de arbeidsmarkt wil weten en zich wil ontwikkelen.

Ontwikkeladvies
De gekwalificeerde loopbaanadviseurs van Stam geven u inzicht in het toekomstperspectief van uw huidige werk, uw competenties en kansen op de arbeidsmarkt. Desgewenst krijgt u hulp bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of tips voor het zoeken en solliciteren naar ander werk. Het aanvragen van de subsidie en de administratieve afhandeling worden verzorgd door Stam.

Linc-test en arbeidsmarktscan
Om uw interesses en competenties in kaart te brengen, wordt de Linc-test gebruikt. Vervolgens worden de uitkomsten hiervan meegenomen in de arbeidsmarktscan. De testen maakt u in principe zelfstandig. De voorbereiding en de toelichting op de uitkomsten vinden plaats in een viertal contactmomenten met de loopbaanadviseur.

Scholingstrajecten
U kunt vanuit NL leert door dit najaar ook gratis (online)scholingstrajecten volgen en kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Een ideale manier voor iedereen die zijn kennis of skills wil uitbreiden en updaten, bijvoorbeeld als de werkzaamheden en werkprocessen binnen uw bedrijf veranderen (hoewerktnederland.nl).

Aanmelden of vragen
Wilt u zich aanmelden voor het gratis ontwikkeladvies of heeft u nog vragen? Neem dan uiterlijk vrijdag 27 november 2020 vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar info@stambv.com of bel met ons kantoor in Heerenveen: 0513-657 140.