Logo Stam bv Logo Stam bv

Stamtafel: Landelijke gunning Wajong UWV

geplaatst op 28-01-2015

Voor het eerst in de historie hebben we bij Stam, anders dan de gebruikelijke regionale, drie landelijke gunningen voor de Wajong bij UWV binnengehaald! Het gaat om re-integratietrajecten voor jonggehandicapte klanten met structurele functionele beperkingen van fysieke aard, klanten met verstandelijke beperkingen en klanten met stoornissen in het autistisch spectrum.

Veel belangstelling

De gunning, actief sinds 1 juni 2014  , heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Rond de zomer zijn we het hele land door gereisd voor een nadere introductie van Stam. Dit was erg leuk om te doen, en over en weer erg leerzaam. De presentaties die we gaven werden goed ontvangen. Niet alleen 23 jaar ervaring, ook onze EIM-methodiek, onze gespecialiseerde jobcoaches en onze werkgeversaanpak onder de naam inBeeldt konden rekenen op veel belangstelling.

Onderaannemerschap

Inmiddels komen de opdrachten uit het hele land binnen, en zijn we vol aan de bak. In het midden en zuiden van het land worden we daarin bijgestaan  door onze inBeeldt-partners Werkmans uit Vught en Mind at Work uit Almere. Het UWV heeft er formeel mee ingestemd dat deze beide re-integratiebedrijven onder de noemer van Stam in onderaannemerschap onze re-integratietrajecten in die regio verzorgen.  En omgekeerd doen wij dat  ook voor hen in Noord- en Oost-Nederland voor klanten die uit het Praktijkonderwijs  komen en voor klanten met een structureel functionele beperking van psychische en/of psychiatrische aard.

Alle Wajongers bedienen

Op deze manier blijven we alle klantgroepen van de Wajong bedienen, en krijgt de landelijke functie van onze coöperatie inBeeldt een extra dimensie.

Nieuwsberichten 

Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo  NOLOC