Logo Stam bv Logo Stam bv

Stamtafel: inBeeldt Arbeidsbemiddeling

geplaatst op 28-01-2015

Onder de naam inBeeldt biedt Stam specifieke werkgevers­dienstverlening. Onderdeel daarvan is het team inBeeldt Arbeidsbemiddeling. Als intermediair op de inclusieve arbeidsmarkt brengt inBeeldt Arbeidsbemiddeling de vraag van werkgevers  en de mogelijkheden van werkzoekenden met een beperking bij elkaar.  

inBeeldt Arbeidsbemiddeling legt en onderhoudt contacten met werkgevers en gaat met hen in gesprek over wensen, mogelijkheden en passende vacatures. Het team is het aanspreekpunt voor werkgevers en begeleidt de kennismaking tussen werkgevers, potentiële werknemers en de jobcoaches van Stam.  Het team heeft ook intensief contact met de matchpoints van UWV, de regionale Werkbedrijven, WSW-bedrijven en andere organisaties die werken met mensen met een arbeidsbeperking.

inBeeldt is een service van Stam, Werkmans en Mind at Work en ontzorgt werkgevers bij het ondernemen met mensen met een arbeidsbeperking. inBeeldt ontzorgt met onder meer informatie,  training, advies, coaching, werving en selectie, uitzendbureau inBeeldt Flex& Zeker, verzuimbegeleiding, 2e spoor-trajecten en  outplacement.
 

Nieuwsberichten 

Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo  NOLOC