Logo Stam bv Logo Stam bv

De uitdaging van de Participatiewet

geplaatst op 19-06-2015

Natuurlijk schrikken we er wel eens van dat UWV en gemeenten de arbeidsbemiddeling en coaching van mensen met een arbeidsbeperking vaker zelf oppakken, maar het denken in kansen wint het altijd weer.
 
Dat betekent dat je van waarde moet zijn voor je klanten. Dat je moet beschikken over specifieke kennis van je doelgroepen en hun relatie tot arbeid. We zijn geen arbeids­marktspecialist door het te roepen. Daar is vakkennis, een eigen aanpak en veel ervaring voor nodig. En daar investeren we al jaren in.

De kunst is nu om dat toe te spitsen op de Participatiewet en onze expertise kenbaar te maken aan onze klanten. Onze nieuwe website legt daarvoor een goede basis, maar dat is natuurlijk niet genoeg. Het moet persoonlijker, we willen dat onze klanten het ervaren! En dat bracht ons ertoe om op 30 maart tijdens de Nationale Autismeweek een seminar te organiseren voor gemeentelijke klantmanagers over het thema autisme en werk. Het delen van kennis stond daarbij voorop.
 
Met trots kan ik nu stellen dat het een groot succes was. Veel van de 115 professionals van gemeenten uit Noord-Nederland gaven ons de feedback die maakt dat we zonder schroom een groot deel van onze juni-editie van de Stamtafel  wijden aan een verslag ervan.
 
Heeft het u geboeid, en wilt u meer weten over wat Stam voor u kan betekenen? Onze Arbeidsmarktspecialisten maken graag een afspraak met u om samen de Participatiewet tot een succes te maken.
 
Benard Posthumus
directeur

Nieuwsberichten 

Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

©2019 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo  NOLOC