stam

Gemeenten

Gemeenten

Stam voert voor gemeenten de arbeidsactivering, arbeidsre-integratie, jobcoaching, casemanagement Ziektewet (vangnetregeling) en werkhervatting vangnetters uit voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben ons gespecialiseerd in autisme (ASS), licht verstandelijke beperkingen (LVB), psychische beperkingen en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Onze inzet vergelijken we met een roltrap die leidt naar werk, als een geleidelijke en doorlopende opwaartse lijn. De roltrap komt in beweging door zorg, sociale activering, onderzoek, training, scholing, bemiddeling, plaatsing, matching en jobcoaching. In elke fase kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren.

Kwaliteit

Wij werken met Noloc-gecertificeerde jobcoaches en loopbaanadviseurs, een geregistreerde arbeidsdeskundige, Dariuz-gecertificeerde loonwaarde-experts, autismecoaches en een vacatureteam met jobhunters.

Stam beschikt over het keurmerk Blik op Werk, is een UWV-erkende Jobcoachorganisatie en lid van OVAL, autismenetwerken Friesland en Groningen, VNO-NCW en Impact Noord. Stam is bovendien lid (voorzitter) van het Kennisplatform Jobcoaching Nederland.

Vacatures
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Schrijf u in voor…

de nieuwsbrief over onze dienstverlening en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.