stam

Een helder advies in onzekere tijden

Woensdag 30 september 2020 – Via het programma NL leert door kunnen mensen kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen of online scholing volgen. Deze winter gaan de eerste scholingstrajecten van start. Nieuw is dat het loket voor de ontwikkeladviezen eerder wordt geopend. Vanaf 1 december kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar. Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Woensdag 2 september 2020 – De grens van het aantal trajecten dat de overheid kan bekostigen in 2020 is nu reeds bereikt. Dit betekent dat er voorlopig geen kosteloos ontwikkeladvies (waarover hieronder in het artikel wordt gesproken) kan worden aangevraagd. In 2021 komt er naar verwachting weer geld beschikbaar voor het gratis ontwikkeladvies.

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Wilt u weten wat dit voor uw werk nu en in de toekomst betekent? Vraag dan bij Stam een gratis ontwikkeladvies van NL leert door aan ter waarde van zevenhonderd euro. De regeling NL leert door van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt subsidie beschikbaar voor iedereen tussen achttien jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die zijn kansen op de arbeidsmarkt wil weten en zich wil ontwikkelen. Gekwalificeerde loopbaancoaches van Stam testen uw interesses en competenties, doen een arbeidsmarktscan en gaan met u in gesprek. Met een loopbaanadvies op maat kunt u daarna verder investeren in uw kennis en ontwikkeling.

Meer lezen?
Werknemer NL leert door, gratis ontwikkeladvies en scholing
Werkgever NOW 2.0 en NL leert door

Voor aanmelding en/of contact kunt u bellen met ons kantoor in Heerenveen, 0513-657 140 of mailen naar info@stambv.com

vrouw studeert achter laptop