stam

Dienstverlening Stam tijdens de gedeeltelijke lockdown

We zitten voor tenminste vier weken in een gedeeltelijke lockdown en daarbij geldt: werk thuis, tenzij het niet anders kan. Evenals in het voorjaar verbinden wij ons aan deze oproep. Al onze medewerkers kunnen thuiswerken en doen dat ook tenzij het voor het welzijn en de gezondheid van onze deelnemers beter is om onze dienstverlening ter plekke in te vullen. Dit is in lijn met de oproep van minister-president Rutte die zijn zorgen uitsprak over het welzijn en de gezondheid van mensen met een beperking tijdens de coronapandemie.

Als het wenselijk is om in direct contact te komen met onze deelnemers, dan checken we vooraf of de fysieke ruimte voorziet in de mogelijkheid om anderhalve meter afstand te houden en of er geen sprake is van gezondheidsklachten die duiden op covid-19. Ook verzoeken we onze gesprekspartners een mondkapje te dragen. Is de thuis- of werksetting van de deelnemer ongeschikt, dan kan er uitgeweken worden naar ons kantoor dat om die reden met een minimale bezetting beperkt openblijft.

Kan er om welke reden dan ook niet worden voorzien in de basisregels, dan vindt onze dienstverlening altijd op afstand plaats.  Ook in die vorm kan er veel en leveren wij de kwaliteit die deelnemers, opdrachtgevers en werkgevers van ons gewend zijn.

Samen redden we het wel.

Bernard Posthumus, directeur Stam