Logo Stam bv Logo Stam bv

Outplacement

Tijdens een outplacementtraject gaat inBeeldt samen met een werknemer op zoek naar een nieuwe baan bij een andere werkgever. Outplacement kan nodig zijn bij bijvoorbeeld een verminderd functioneren door een beperking, een veranderde situatie of door boventalligheid. Of soms komt het ook voor dat de werknemer na een lang dienstverband niet weet hoe de arbeidsmarkt eruit ziet en waar kansen liggen. In de meeste gevallen betaalt de werkgever de kosten voor outplacement van een werknemer.
 
De  outplacementtrajecten van inBeeldt zijn gericht op mensen met een laag opleidingsniveau. We onderzoeken met de werknemer wat voor werk bij hem of haar past. Wij hebben veel ervaring met het bemiddelen van laagopgeleide werknemers.
In een outplacementtraject van inBeeldt komen de volgende zaken aan de orde:
  • Individueel loopbaanonderzoek
  • Sollicitatievaardigheden
  • Netwerkvaardigheden
  • Zelfstandig leren inspelen op de arbeidsmarkt 

Neem contact op met InBeeldt

Wilt u meer weten over de outplacement via InBeeldt? Bel of mail ons dan, wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

“Outplacement, professionele hulp bij een nieuwe start!”

Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.
 

Stam begeleidt mensen bij het zoeken naar en houden van een duurzame, betaalde baan. Klik op ons logo voor meer informatie.

Logo Beeldt
©2018 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo NOLOC