Logo Stam bv Logo Stam bv

Privacy statement

Privacyverklaring Stam BV
 
Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.
 
Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door:  
Stam BV, nummer 01090925 KvK Leeuwarden,
Jupiter 10E
8442 CD  Heerenveen
0153-657140
info@stambv.com
 
 
Het gebruik van persoonsgegevens door Stam  
Stam verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening.
 
 
Persoonsgegevens
Stam verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:
  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Burgerservicenummer
  • Gegevens betreffende uw dienstverband of arbeidsverleden
  • CV
  • Functionele mogelijkheden en belastbaarheid
  • Ziekmeldingen
  • Gegevens in een plan van aanpak
  • Gespreksverslagen
  • Inhoud van communicatie
  • IP-adres
 
 
Doeleinden
Stam verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:
  • Het onderhouden van contact;
  • Een goede en efficiënte dienstverlening;
  • Beheer van het cliëntenbestand;
  • Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;
  • Het bieden van begeleiding op maat;
  • De re-integratie of begeleiding van werknemers of uitkeringsgerechtigden in verband met ziekte of arbeidsongeschiktheid;
  • Het verzorgen van opleidingen;
  • Verbetering van de dienstverlening;
  • Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers en de verbetering van de dienstverlening;
  • Benchmarking;
  • Facturering;
  • Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
  • Marketing;
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • Het voeren van geschillen;
 
 
Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u, dan wel te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het sociale zekerheidsrecht (het stelsel van wetten en maatregelen dat er voor zorgt dat mensen ten tijde van arbeidsongeschiktheid, ziekte, pensioen of werkloosheid toch een inkomen hebben).
 
Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Stam hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:
  • Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar diensten;
  • De bescherming van haar financiële belangen;
  • De verbetering van haar diensten;
  • Beveiliging en het beheer van haar systemen;
  • Commerciële doeleinden
 
Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming zal dat afzonderlijk worden gevraagd en schriftelijk worden overeengekomen.
 
 
Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening kan Stam persoonsgegevens uitwisselen.
Stam kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.
Ook kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Stam aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Stam heeft hiervoor een Overeenkomst  persoonsgegevens  tussen verwerkingsverantwoordelijken  afgesloten met betrokken partijen.
Stam zal uw gegevens niet verstrekken voor goede doelen.
 
 
Doorgifte van uw gegevens buiten de EER.
Uw gegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.
 
 
Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Stam zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Uw gegevens worden vernietigd 2 jaar nadat uw samenwerking met Stam is beëindigd.
Gegevens van sollicitanten worden door Stam vernietigd uiterlijk 4 weken nadat de procedure is beëindigd, tenzij met u schriftelijk is overeengekomen dat Stam deze gegevens langer zal bewaren.
Gegevens uit de loonadministratie van Stam zijn onderworpen aan de fiscale bewaarplicht van 7 jaar.
 
 
Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Stam passende beveiligingsmaatregelen genomen die vallen binnen de wettelijke kaders van de AVG 2018.  
 
 
Profilering
Wij maken gedragsanalyses van de informatie die wij over u verzamelen. Dit doen wij om onze dienstverlening te kunnen verbeteren en zodat wij aan opdrachtgevers terugkoppelingen en advies kunnen geven door middel van rapportages.
Daarnaast combineren wij de persoonsgegevens die afkomstig zijn uit de verschillende bronnen zoals de website en app, om u gepersonaliseerde aanbiedingen en informatie aan te kunnen bieden.
 
 
Cookies
Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.
 
 
Uw rechten
U heeft het recht om Stam een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.
Ook kunt u Stam verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens, of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.
 
Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:
Stam
Postbus 596
8440 AN  Heerenveen
 
email: info@stambv.com
 
Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Stam, laat dit dan vooral aan ons weten.
Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
 
Wijzigingen privacyverklaring
Stam kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.
 
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 16-04-2018.

Stam is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland en heeft vestigingen in Groningen, Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle.

DIGITALE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt.




 

InBeeldt coacht, traint, adviseert en ontzorgt op het gebied van Wajongers in het bedrijfsleven. Klik op ons logo voor meer informatie.

Logo Beeldt
©2018 Stam BV, alle rechten voorbehouden.
Logo Jobcoaches Logo Blik op Werk Logo  NOLOC