stam

Stam – Werk in goede banen

Het hebben van plezierig en passend werk is waardevol maar niet altijd vanzelfsprekend. De arbeidsmarkt verandert snel en vraagt voortdurend om aanpassingen bij werkgevers en werknemers. Hoe krijg je betekenisvol werk en blijf je van waarde in je functie? De een slaagt daar makkelijker en beter in dan de ander. Stam helpt en adviseert bij het vinden van passend werk of een volgende baan. Wij leiden werk in goede banen.

Voor UWV en gemeenten

Stam voert voor UWV en gemeenten de arbeidsactivering, arbeidsre-integratie en jobcoaching uit voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben ons gespecialiseerd in autisme (ASS), lichtverstandelijke beperkingen (LVB), psychische beperkingen en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Onze inzet vergelijken we met een roltrap die leidt naar werk, als een geleidelijke en doorlopende opwaartse lijn. De roltrap komt in beweging door zorg, sociale activering, onderzoek, training, scholing, bemiddeling, matching, plaatsing en jobcoaching. In elke fase kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren.

Voor werknemers

We begeleiden vooral mensen die vanwege een beperking ondersteuning nodig hebben. We beschikken over specialistische kennis over autisme, niet-aangeboren hersenletsel en psychische beperkingen. Maar we zijn er ook voor anderen die dreigen vast te lopen in hun baan. Stam neemt drempels weg en begeleidt bij de te zetten stappen.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen bij Stam terecht voor loopbaanonderzoek, verzuimbegeleiding, outplacement, arbeidsdeskundig advies, jobcoaching in het eerste spoor en re-integratie in het tweede spoor. Met onze specifieke kennis van, en ervaring met de doelgroep banenafspraak ontzorgen we werkgevers bij inclusief ondernemerschap. We geven advies over geschikte functies, helpen bij de werving, selectie en match van kandidaten en nemen de jobcoaching voor onze rekening.

Vacatures
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stam

Nieuwsbrief Stam

In onze nieuwsbrief delen we mooie verhalen uit de praktijk en schrijven we over onze dienstverlening en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.